Resultados para "Meat" en Política y ciencias sociales
-
-
The Big Fat Surprise
- Why Butter, Meat, and Cheese Belong in a Healthy Diet
- De: Nina Teicholz
- Narrado por: Erin Bennett
- Inglés
- Duración: 13 horas y 26 mins
- Versión íntegra
-
General:
-
Narración:
-
Historia:
Dish up the red meat, eggs, and whole milk! In this well-researched and captivating narrative, veteran food writer Nina Teicholz proves how everything we've been told about fat is wrong. For decades, Americans have cut back on red meat and dairy products full of "bad" saturated fats. We obediently complied with nutritional guidelines to eat "heart healthy" fats found in olive oil, fish, and nuts, and followed a Mediterranean diet heavy on fruits, vegetables, and grains. Yet the nation's health has declined. What is going on?
-
The Big Fat Surprise
- Why Butter, Meat, and Cheese Belong in a Healthy Diet
- Narrado por: Erin Bennett
- Inglés
- Duración: 13 horas y 26 mins
- Fecha de lanzamiento: 13-05-14
No se ha podido añadir a la cesta
Solo puedes tener 50 títulos en tu cesta para poder pagar.Vuelve a intentarlo más tardeVuelve a intentarlo más tardeError al eliminar la lista de deseos.
Vuelve a intentarlo más tardeSe ha producido un error al añadirlo a la biblioteca
Inténtalo de nuevoSe ha producido un error al seguir el podcast
Inténtalo de nuevoError al dejar de seguir el podcast
Precio habitual: 21,99 €
Precio rebajado: 21,99 €
Incluido en la suscripción -
-
-
Meat Me Halfway
- How Changing the Way We Eat Can Improve Our Lives and Save Our Planet
- De: Brian Kateman
- Narrado por: Pete Cross
- Inglés
- Duración: 8 horas
- Versión íntegra
-
General:
-
Narración:
-
Historia:
We know that eating animals is bad for the planet and bad for our health, and yet we do it anyway. Ask anyone in the plant-based movement and the solution seems obvious: stop eating meat. But, for many people, that stark solution is neither appealing nor practical. In Meat Me Halfway, author and founder of the reducetarian movement Brian Kateman puts forth a realistic and balanced goal: mindfully reduce your meat consumption.
-
Meat Me Halfway
- How Changing the Way We Eat Can Improve Our Lives and Save Our Planet
- Narrado por: Pete Cross
- Inglés
- Duración: 8 horas
- Fecha de lanzamiento: 22-04-22
No se ha podido añadir a la cesta
Solo puedes tener 50 títulos en tu cesta para poder pagar.Vuelve a intentarlo más tardeVuelve a intentarlo más tardeError al eliminar la lista de deseos.
Vuelve a intentarlo más tardeSe ha producido un error al añadirlo a la biblioteca
Inténtalo de nuevoSe ha producido un error al seguir el podcast
Inténtalo de nuevoError al dejar de seguir el podcast
Precio habitual: 37,99 €
Precio rebajado: 37,99 €
Incluido en la suscripción -
-
-
One Man's Meat
- De: E. B. White
- Narrado por: Malcolm Hillgartner
- Inglés
- Duración: 11 horas y 48 mins
- Versión íntegra
-
General:
-
Narración:
-
Historia:
Too personal for an almanac, too sophisticated for a domestic history, and too funny and self-doubting for a literary journal, One Man's Meat can best be described as a primer of a countryman's lessons and a timeless recounting of experience that will never go out of style.
-
One Man's Meat
- Narrado por: Malcolm Hillgartner
- Inglés
- Duración: 11 horas y 48 mins
- Fecha de lanzamiento: 23-06-16
No se ha podido añadir a la cesta
Solo puedes tener 50 títulos en tu cesta para poder pagar.Vuelve a intentarlo más tardeVuelve a intentarlo más tardeError al eliminar la lista de deseos.
Vuelve a intentarlo más tardeSe ha producido un error al añadirlo a la biblioteca
Inténtalo de nuevoSe ha producido un error al seguir el podcast
Inténtalo de nuevoError al dejar de seguir el podcast
Precio habitual: 21,99 €
Precio rebajado: 21,99 €
Incluido en la suscripción -
-
-
Planet Carnivore
- Why Cheap Meat Costs the Earth (and How to Pay the Bill)
- De: Alex Renton
- Narrado por: Matthew Waterson
- Inglés
- Duración: 2 horas y 50 mins
- Versión íntegra
-
General:
-
Narración:
-
Historia:
There are 59 billion animals alive at any one time, farmed for their meat. The world’s domestic cattle weigh 16 times as much as all the wild animals on the planet put together. Sixty percent of the globe’s agricultural land is used for beef production, from growing grain to raising cows.Since the early 20th century, industrial farming and global capitalism have worked hand-in-hand to provide meat at an ever-cheaper price. And our appetites, so tempted, have led us to consume more and more animals.
-
Planet Carnivore
- Why Cheap Meat Costs the Earth (and How to Pay the Bill)
- Narrado por: Matthew Waterson
- Inglés
- Duración: 2 horas y 50 mins
- Fecha de lanzamiento: 19-08-14
No se ha podido añadir a la cesta
Solo puedes tener 50 títulos en tu cesta para poder pagar.Vuelve a intentarlo más tardeVuelve a intentarlo más tardeError al eliminar la lista de deseos.
Vuelve a intentarlo más tardeSe ha producido un error al añadirlo a la biblioteca
Inténtalo de nuevoSe ha producido un error al seguir el podcast
Inténtalo de nuevoError al dejar de seguir el podcast
Precio habitual: 2,99 €
Precio rebajado: 2,99 €
-