Resultados para "América" en Chefs
-
-
The Most Spectacular Restaurant in the World
- The Twin Towers, Windows on the World, and the Rebirth of New York
- De: Tom Roston
- Narrado por: Richard Ferrone
- Inglés
- Duración: 13 horas y 5 mins
- Versión íntegra
-
General:
-
Narración:
-
Historia:
In the 1970s, New York City was plagued by crime, filth, and an ineffective government. The city was falling apart, and even the newly constructed World Trade Center threatened to be a fiasco. But in April 1976, a quarter-mile up on the 107th floor of the North Tower, a new restaurant called Windows on the World opened its doors - a glittering sign that New York wasn't done just yet. In The Most Spectacular Restaurant in the World, journalist Tom Roston tells the complete history of this incredible restaurant, from its stunning $14-million opening to 9/11 and its tragic end.
-
The Most Spectacular Restaurant in the World
- The Twin Towers, Windows on the World, and the Rebirth of New York
- Narrado por: Richard Ferrone
- Inglés
- Duración: 13 horas y 5 mins
- Fecha de lanzamiento: 10-09-19
No se ha podido añadir a la cesta
Solo puedes tener 50 títulos en tu cesta para poder pagar.Vuelve a intentarlo más tardeVuelve a intentarlo más tardeError al eliminar la lista de deseos.
Vuelve a intentarlo más tardeSe ha producido un error al añadirlo a la biblioteca
Inténtalo de nuevoSe ha producido un error al seguir el podcast
Inténtalo de nuevoError al dejar de seguir el podcast
Precio habitual: 18,99 €
Precio rebajado: 18,99 €
Incluido en la suscripción -
-
-
Chef Tell
- The Biography of America's Pioneer TV Showman Chef
- De: Ronald Joseph Kule
- Narrado por: John McLain
- Inglés
- Duración: 12 horas y 36 mins
- Versión íntegra
-
General:
-
Narración:
-
Historia:
Before the heyday of the Food Network, there was Chef Tell - TV persona of Friedemann Paul Erhardt, America's first TV showman chef. Big on personality and flavor, Chef Tell was once called by Philadelphia magazine the "affably roguish Bad Boy of the Philadelphia restaurant world." Chef Tell explores how a young German American chef became America's biggest TV celebrity chef of his time. Most of Chef Tell's forty million baby boomer viewers - a number comparable to Julia Child's - never knew his fascinating, hardscrabble life story. Until now.
-
Chef Tell
- The Biography of America's Pioneer TV Showman Chef
- Narrado por: John McLain
- Inglés
- Duración: 12 horas y 36 mins
- Fecha de lanzamiento: 01-09-13
No se ha podido añadir a la cesta
Solo puedes tener 50 títulos en tu cesta para poder pagar.Vuelve a intentarlo más tardeVuelve a intentarlo más tardeError al eliminar la lista de deseos.
Vuelve a intentarlo más tardeSe ha producido un error al añadirlo a la biblioteca
Inténtalo de nuevoSe ha producido un error al seguir el podcast
Inténtalo de nuevoError al dejar de seguir el podcast
Precio habitual: 22,99 €
Precio rebajado: 22,99 €
Incluido en la suscripción -
-
-
Hot Dogs & Croissants
- The Culinary Misadventures of Two French Women Who Moved to America, Got Fat, Got Skinny (Again), and Mastered Eating Well in the USA - With Recipes
- De: Natasha Saulnier, Victorine Saulnier
- Narrado por: Tamar Kagan
- Inglés
- Duración: 8 horas y 5 mins
- Versión íntegra
-
General:
-
Narración:
-
Historia:
When the Saulnier sisters suffer one disappointment too many in their native France, they decide to pack up and try their luck in America. As journalists, they have the run of the country, following stories that take them to places where most Americans have never been - from the back roads of Appalachia to an underground village of homeless people in the New York City subway system. And along the way, they dine on: Nathan's Famous hot dogs at the annual hot dog-eating contest in Coney Island.
-
Hot Dogs & Croissants
- The Culinary Misadventures of Two French Women Who Moved to America, Got Fat, Got Skinny (Again), and Mastered Eating Well in the USA - With Recipes
- Narrado por: Tamar Kagan
- Inglés
- Duración: 8 horas y 5 mins
- Fecha de lanzamiento: 24-02-15
No se ha podido añadir a la cesta
Solo puedes tener 50 títulos en tu cesta para poder pagar.Vuelve a intentarlo más tardeVuelve a intentarlo más tardeError al eliminar la lista de deseos.
Vuelve a intentarlo más tardeSe ha producido un error al añadirlo a la biblioteca
Inténtalo de nuevoSe ha producido un error al seguir el podcast
Inténtalo de nuevoError al dejar de seguir el podcast
Precio habitual: 17,99 €
Precio rebajado: 17,99 €
Incluido en la suscripción -
-
-
The Making of a Chef
- Mastering Heat at the Culinary Institute of America
- De: Michael Ruhlman
- Narrado por: Jeff Riggenbach
- Inglés
- Duración: 12 horas y 14 mins
- Versión íntegra
-
General:
-
Narración:
-
Historia:
Ruhlman propels himself and his readers through a score of kitchens and classrooms, from Asian and American regional cuisines to lunch cookery and even table waiting, in search of the elusive, unnamable elements of great cooking.
-
The Making of a Chef
- Mastering Heat at the Culinary Institute of America
- Narrado por: Jeff Riggenbach
- Inglés
- Duración: 12 horas y 14 mins
- Fecha de lanzamiento: 10-12-00
No se ha podido añadir a la cesta
Solo puedes tener 50 títulos en tu cesta para poder pagar.Vuelve a intentarlo más tardeVuelve a intentarlo más tardeError al eliminar la lista de deseos.
Vuelve a intentarlo más tardeSe ha producido un error al añadirlo a la biblioteca
Inténtalo de nuevoSe ha producido un error al seguir el podcast
Inténtalo de nuevoError al dejar de seguir el podcast
Precio habitual: 20,99 €
Precio rebajado: 20,99 €
Incluido en la suscripción -