Resultados para "James" en Cocina
-
-
The Food Lab
- Better Home Cooking Through Science
- De: J. Kenji Lopez-Alt
- Narrado por: Mike Chamberlain
- Inglés
- Duración: 21 horas y 22 mins
- Versión íntegra
-
General:
-
Narración:
-
Historia:
As Serious Eats's culinary nerd-in-residence, J. Kenji Lopez-Alt has pondered all these questions and more. Kenji shows that often, conventional methods don't work that well, and home cooks can achieve far better results using new - but simple - techniques. In hundreds of easy-to-make recipes, you will find out how to make foolproof Hollandaise sauce in just two minutes, how to transform one simple tomato sauce into a half dozen dishes, how to make the crispiest, creamiest potato casserole ever conceived, and much more.
-
The Food Lab
- Better Home Cooking Through Science
- Narrado por: Mike Chamberlain
- Inglés
- Duración: 21 horas y 22 mins
- Fecha de lanzamiento: 22-10-19
No se ha podido añadir a la cesta
Solo puedes tener 50 títulos en tu cesta para poder pagar.Vuelve a intentarlo más tardeVuelve a intentarlo más tardeError al eliminar la lista de deseos.
Vuelve a intentarlo más tardeSe ha producido un error al añadirlo a la biblioteca
Inténtalo de nuevoSe ha producido un error al seguir el podcast
Inténtalo de nuevoError al dejar de seguir el podcast
Precio habitual: 30,99 €
Precio rebajado: 30,99 €
Incluido en la suscripción -
-
-
Thomas Jefferson's Creme Brulee
- How a Founding Father and His Slave James Hemings Introduced French Cuisine to America
- De: Thomas J. Craughwell
- Narrado por: Alan Sklar
- Inglés
- Duración: 5 horas y 34 mins
- Versión íntegra
-
General:
-
Narración:
-
Historia:
In 1784, Thomas Jefferson struck a deal with one of his slaves, 19-year-old James Hemings. The founding father was traveling to Paris and wanted to bring James along for a particular purpose - to master the art of French cooking. In exchange for James's cooperation, Jefferson would grant his freedom. Thus began one of the strangest partnerships in United States history
-
Thomas Jefferson's Creme Brulee
- How a Founding Father and His Slave James Hemings Introduced French Cuisine to America
- Narrado por: Alan Sklar
- Inglés
- Duración: 5 horas y 34 mins
- Fecha de lanzamiento: 04-03-13
No se ha podido añadir a la cesta
Solo puedes tener 50 títulos en tu cesta para poder pagar.Vuelve a intentarlo más tardeVuelve a intentarlo más tardeError al eliminar la lista de deseos.
Vuelve a intentarlo más tardeSe ha producido un error al añadirlo a la biblioteca
Inténtalo de nuevoSe ha producido un error al seguir el podcast
Inténtalo de nuevoError al dejar de seguir el podcast
Precio habitual: 17,99 €
Precio rebajado: 17,99 €
Incluido en la suscripción -
-
-
Seat at the Table
- De: Marcus Samuelsson
- Narrado por: Marcus Samuelsson, Jonathan Waxman
- Inglés
- Grabación original
-
General:
-
Narración:
-
Historia:
Hungry for a solid slice of culture? Tour the most iconic and influential restaurants and hidden gems in America with Seat at the Table. Join world-renowned chef Marcus Samuelsson, along with acclaimed pioneer of California cuisine chef Jonathan Waxman, on an inspiring journey. These James Beard Foundation award-winning restauranteurs welcome you as they set the table and the scene in this delicious podcast.
-
Seat at the Table
- Inglés
No se ha podido añadir a la cesta
Solo puedes tener 50 títulos en tu cesta para poder pagar.Vuelve a intentarlo más tardeVuelve a intentarlo más tardeError al eliminar la lista de deseos.
Vuelve a intentarlo más tardeSe ha producido un error al añadirlo a la biblioteca
Inténtalo de nuevoSe ha producido un error al seguir el podcast
Inténtalo de nuevoError al dejar de seguir el podcast
-