Resultados para "América" en Gastronomía
-
-
Ten Restaurants That Changed America
- De: Paul Freedman
- Narrado por: Keith Szarabajka
- Inglés
- Duración: 13 horas y 6 mins
- Versión íntegra
-
General:
-
Narración:
-
Historia:
Ten Restaurants That Changed America reveals how the history of our restaurants reflects nothing less than the history of America itself. Whether charting the rise of our love affair with Chinese food through San Francisco's the Mandarin, evoking the richness of Italian food through Mamma Leone's, or chronicling French haute cuisine through Henri Soulé's Le Pavillon, Paul Freedman uses each restaurant to tell a story of race and class, immigration and assimilation.
-
Ten Restaurants That Changed America
- Narrado por: Keith Szarabajka
- Inglés
- Duración: 13 horas y 6 mins
- Fecha de lanzamiento: 22-09-16
No se ha podido añadir a la cesta
Solo puedes tener 50 títulos en tu cesta para poder pagar.Vuelve a intentarlo más tardeVuelve a intentarlo más tardeError al eliminar la lista de deseos.
Vuelve a intentarlo más tardeSe ha producido un error al añadirlo a la biblioteca
Inténtalo de nuevoSe ha producido un error al seguir el podcast
Inténtalo de nuevoError al dejar de seguir el podcast
Precio habitual: 26,99 €
Precio rebajado: 26,99 €
Incluido en la suscripción -
-
-
Black Smoke
- African Americans and the United States of Barbecue
- De: Adrian Miller
- Narrado por: JD Jackson
- Inglés
- Duración: 11 horas y 36 mins
- Versión íntegra
-
General:
-
Narración:
-
Historia:
Across America, the pure love and popularity of barbecue cookery have gone through the roof. Prepared in one regional style or another, in the South and beyond, barbecue is one of the nation's most distinctive culinary arts. And people aren't just eating it; they're also reading books and articles and watching TV shows about it. But why is it, asks Adrian Miller - admitted 'cuehead and longtime certified barbecue judge - that in today's barbecue culture, African Americans don't get much love?
-
Black Smoke
- African Americans and the United States of Barbecue
- Narrado por: JD Jackson
- Inglés
- Duración: 11 horas y 36 mins
- Fecha de lanzamiento: 31-08-21
No se ha podido añadir a la cesta
Solo puedes tener 50 títulos en tu cesta para poder pagar.Vuelve a intentarlo más tardeVuelve a intentarlo más tardeError al eliminar la lista de deseos.
Vuelve a intentarlo más tardeSe ha producido un error al añadirlo a la biblioteca
Inténtalo de nuevoSe ha producido un error al seguir el podcast
Inténtalo de nuevoError al dejar de seguir el podcast
Precio habitual: 22,99 €
Precio rebajado: 22,99 €
Incluido en la suscripción -
-
-
The Most Spectacular Restaurant in the World
- The Twin Towers, Windows on the World, and the Rebirth of New York
- De: Tom Roston
- Narrado por: Richard Ferrone
- Inglés
- Duración: 13 horas y 5 mins
- Versión íntegra
-
General:
-
Narración:
-
Historia:
In the 1970s, New York City was plagued by crime, filth, and an ineffective government. The city was falling apart, and even the newly constructed World Trade Center threatened to be a fiasco. But in April 1976, a quarter-mile up on the 107th floor of the North Tower, a new restaurant called Windows on the World opened its doors - a glittering sign that New York wasn't done just yet. In The Most Spectacular Restaurant in the World, journalist Tom Roston tells the complete history of this incredible restaurant, from its stunning $14-million opening to 9/11 and its tragic end.
-
The Most Spectacular Restaurant in the World
- The Twin Towers, Windows on the World, and the Rebirth of New York
- Narrado por: Richard Ferrone
- Inglés
- Duración: 13 horas y 5 mins
- Fecha de lanzamiento: 10-09-19
No se ha podido añadir a la cesta
Solo puedes tener 50 títulos en tu cesta para poder pagar.Vuelve a intentarlo más tardeVuelve a intentarlo más tardeError al eliminar la lista de deseos.
Vuelve a intentarlo más tardeSe ha producido un error al añadirlo a la biblioteca
Inténtalo de nuevoSe ha producido un error al seguir el podcast
Inténtalo de nuevoError al dejar de seguir el podcast
Precio habitual: 18,99 €
Precio rebajado: 18,99 €
Incluido en la suscripción -
-
-
Chef Tell
- The Biography of America's Pioneer TV Showman Chef
- De: Ronald Joseph Kule
- Narrado por: John McLain
- Inglés
- Duración: 12 horas y 36 mins
- Versión íntegra
-
General:
-
Narración:
-
Historia:
Before the heyday of the Food Network, there was Chef Tell - TV persona of Friedemann Paul Erhardt, America's first TV showman chef. Big on personality and flavor, Chef Tell was once called by Philadelphia magazine the "affably roguish Bad Boy of the Philadelphia restaurant world." Chef Tell explores how a young German American chef became America's biggest TV celebrity chef of his time. Most of Chef Tell's forty million baby boomer viewers - a number comparable to Julia Child's - never knew his fascinating, hardscrabble life story. Until now.
-
Chef Tell
- The Biography of America's Pioneer TV Showman Chef
- Narrado por: John McLain
- Inglés
- Duración: 12 horas y 36 mins
- Fecha de lanzamiento: 01-09-13
No se ha podido añadir a la cesta
Solo puedes tener 50 títulos en tu cesta para poder pagar.Vuelve a intentarlo más tardeVuelve a intentarlo más tardeError al eliminar la lista de deseos.
Vuelve a intentarlo más tardeSe ha producido un error al añadirlo a la biblioteca
Inténtalo de nuevoSe ha producido un error al seguir el podcast
Inténtalo de nuevoError al dejar de seguir el podcast
Precio habitual: 22,99 €
Precio rebajado: 22,99 €
Incluido en la suscripción -
-
-
The Cider Revival
- Dispatches from the Orchard
- De: Jason Wilson
- Narrado por: Chris Henry Coffey
- Inglés
- Duración: 7 horas y 39 mins
- Versión íntegra
-
General:
-
Narración:
-
Historia:
Cider is the quintessential American beverage. Drank by early settlers and founding fathers, it was ubiquitous and pervasive, but following Prohibition when orchards were destroyed and neglected, cider all but disappeared. In The Cider Revival, Jason Wilson chronicles what is happening now, an extraordinary rebirth that is less than a decade old.
-
The Cider Revival
- Dispatches from the Orchard
- Narrado por: Chris Henry Coffey
- Inglés
- Duración: 7 horas y 39 mins
- Fecha de lanzamiento: 03-09-19
No se ha podido añadir a la cesta
Solo puedes tener 50 títulos en tu cesta para poder pagar.Vuelve a intentarlo más tardeVuelve a intentarlo más tardeError al eliminar la lista de deseos.
Vuelve a intentarlo más tardeSe ha producido un error al añadirlo a la biblioteca
Inténtalo de nuevoSe ha producido un error al seguir el podcast
Inténtalo de nuevoError al dejar de seguir el podcast
Precio habitual: 16,99 €
Precio rebajado: 16,99 €
Incluido en la suscripción -
-
-
Over P. J. Clarke's Bar
- Tales from New York City's Famous Saloon
- De: Helen Marie Clark
- Narrado por: Anne Brendle
- Inglés
- Duración: 3 horas y 18 mins
- Versión íntegra
-
General:
-
Narración:
-
Historia:
How did a bar like P. J. Clarke’s saloon become the beloved watering hole for Frank Sinatra, Marilyn Monroe, Jacqueline Kennedy, Rocky Marciano, and Buddy Holly (not to mention the fictional Don Draper)? And what was it about their bacon cheeseburger that caused Nat King Cole to pronounce it "the Cadillac of burgers"? Established in 1884 and bought in l904 by Patrick "Paddy" Joseph Clarke, this Irish saloon in a beautiful Victorian building on the corner of Third Avenue and 55th Street has captivated generations of New Yorkers.
-
Over P. J. Clarke's Bar
- Tales from New York City's Famous Saloon
- Narrado por: Anne Brendle
- Inglés
- Duración: 3 horas y 18 mins
- Fecha de lanzamiento: 23-02-13
No se ha podido añadir a la cesta
Solo puedes tener 50 títulos en tu cesta para poder pagar.Vuelve a intentarlo más tardeVuelve a intentarlo más tardeError al eliminar la lista de deseos.
Vuelve a intentarlo más tardeSe ha producido un error al añadirlo a la biblioteca
Inténtalo de nuevoSe ha producido un error al seguir el podcast
Inténtalo de nuevoError al dejar de seguir el podcast
Precio habitual: 13,99 €
Precio rebajado: 13,99 €
Incluido en la suscripción -