Whiskey Master Class
The Ultimate Guide to Understanding Scotch, Bourbon, Rye, and More
No se ha podido añadir a la cesta
Solo puedes tener 50 títulos en tu cesta para poder pagar.
Vuelve a intentarlo más tarde
Vuelve a intentarlo más tarde
Error al eliminar la lista de deseos.
Vuelve a intentarlo más tarde
Se ha producido un error al añadirlo a la biblioteca
Inténtalo de nuevo
Se ha producido un error al seguir el podcast
Inténtalo de nuevo
Error al dejar de seguir el podcast
Escúchalo ahora gratis con tu suscripción a Audible
Después de los 30 días, 9,99 €/mes. Cancela cuando quieras
Disfruta de forma ilimitada de este título y de una colección con 90.000 más.
Escucha cuando y donde quieras, incluso sin conexión
Sin compromiso. Cancela gratis cuando quieras.
Compra ahora por 15,99 €
No se ha seleccionado ningún método de pago predeterminado.
We are sorry. We are not allowed to sell this product with the selected payment method
Paga utilizando la tarjeta terminada en
Al confirmar tu compra, aceptas las Condiciones de Uso de Audible y nos autorizas a realizar el cobro mediante los métodos de pago por ti designados. Por favor revisa nuestra Política de Privacidad, Política de cookies y Aviso sobre anuncios basados en intereses
-
Narrado por:
-
Lew Bryson
Acerca de este título
Over the past three decades, Lew Bryson has been one of the most influential voices in whiskey. In Whiskey Master Class, Lew shares everything he's learned on his journey through the worlds of bourbon, Scotch, rye, Japanese whiskey, and more (yes, there are tasty Canadian and Irish whiskeys!). In this book, you'll find:
- An overview of the different types of whiskeys, including the rules and identities of each. He also includes information on craft whiskeys, which tend to be more creative and freewheeling than the styles made by traditional producers.
- Exploration of the key whiskey ingredients, with a close look at the flavor contributions of malt, peat, corn, rye, wheat-even water matters.
- Distillation for non-distillers and the beauty of barrels: Whiskey is both an art and a science, and what's in the glass is affected by things like pot stills vs. column stills, barrel char, and of course, time.
- Numerous interviews with master distillers, still makers, and other artisans at the top of their field.
- Tasting notes throughout so you can identify the whiskeys you might want to try next.
You'll want to do the homework with whiskey as the subject!
©2020 Lew Bryson (P)2022 Tantor