Diseño de la portada del título Sans

Sans

Muestra

Escúchalo ahora gratis con tu suscripción a Audible

Prueba gratis durante 30 días
Después de los 30 días, 9,99 €/mes. Cancela cuando quieras
Disfruta de forma ilimitada de este título y de una colección con 90.000 más.
Escucha cuando y donde quieras, incluso sin conexión
Sin compromiso. Cancela gratis cuando quieras.

Sans

De: Simon Milwertz Philipsen
Narrado por: Niels Borup
Prueba gratis durante 30 días

Después de los 30 días, 9,99 €/mes. Cancela cuando quieras.

Compra ahora por 3,99 €

Compra ahora por 3,99 €

Confirma la compra
Paga utilizando la tarjeta terminada en
Al confirmar tu compra, aceptas las Condiciones de Uso de Audible y nos autorizas a realizar el cobro mediante los métodos de pago por ti designados. Por favor revisa nuestra Política de Privacidad, Política de cookies y Aviso sobre anuncios basados en intereses
Cancelar

Acerca de este título

Vi danskere har et ret fattigt ordforråd omkring mad. En beskrivelse bliver ofte "det smager godt" eller "det mangler salt". Men det fortæller ikke, hvordan oplevelsen faktisk er.

Sanserne er et højt specialiseret måleapparat, vi bruger, når vi spiser, uanset om vi er klar over det eller ej. Men vi kan øve os i at udnytte lugt, følelse, lyd, udseende og smag langt bedre. Denne bog giver dig en indgang til at forstå, hvordan maden smager. Der er ingen opskrifter, men viden samt øvelser, der træner bevidstheden.

Simon Milwertz Philipsen er kok, eddikebrygger og underviser i mad. Efter at have lært madhåndværket og fundet kærligheden til råvarerne på nogle af de bedste restauranter i Danmark og Sydfrankrig begyndte han at dele sin passion med andre. Via sin virksomhed, Simons Kogeskole, har han arbejdet sammen med mange inspirerende mennesker, der beskæftiger sig med mad.

©2021 Lindhardt og Ringhof (P)2021 Lindhardt og Ringhof
Ejercicio, dieta y nutrición

Reseñas de la crítica

Her er meget at lære, uanset om man er nybegynder eller.

-- Erwin Lauterbach (kok og restauratør)

Bogen er et smukt og inspirerende bidrag til undervisning i mad på forskellige niveauer, og samtidig har den en dybde og en læsbarhed, så alle vil have godt af at læse den, sanse den og praktisere den.

-- Helle Brønnum Carlsen (lektor i madkundskab, kogebogsforfatter og madanmelder)

Lo que los oyentes dicen sobre Sans

Valoración media de los usuarios. Solo los usuarios que hayan escuchado el título pueden escribir reseñas.

Reseñas - Selecciona las pestañas a continuación para cambiar el origen de las reseñas.