Diseño de la portada del título Grass-Fed Beef for a Post-Pandemic World

Grass-Fed Beef for a Post-Pandemic World

How Regenerative Grazing Can Restore Soils and Stabilize the Climate

Muestra

Escúchalo ahora gratis con tu suscripción a Audible

Prueba gratis durante 30 días
Después de los 30 días, 9,99 €/mes. Cancela cuando quieras
Disfruta de forma ilimitada de este título y de una colección con 90.000 más.
Escucha cuando y donde quieras, incluso sin conexión
Sin compromiso. Cancela gratis cuando quieras.

Grass-Fed Beef for a Post-Pandemic World

De: Ridge Shinn, Lynn Pledger
Narrado por: Madison Niederhauser
Prueba gratis durante 30 días

Después de los 30 días, 9,99 €/mes. Cancela cuando quieras.

Compra ahora por 43,99 €

Compra ahora por 43,99 €

Confirma la compra
Paga utilizando la tarjeta terminada en
Al confirmar tu compra, aceptas las Condiciones de Uso de Audible y nos autorizas a realizar el cobro mediante los métodos de pago por ti designados. Por favor revisa nuestra Política de Privacidad, Política de cookies y Aviso sobre anuncios basados en intereses
Cancelar

Acerca de este título

The COVID-19 pandemic exposed the vulnerabilities of our globalized food system and highlighted the desperate need for local and regional supplies of healthy meat. We must replace corn-based feedlots, which are responsible for significant climate emissions, nitrogen pollution, and animal suffering. Grass-Fed Beef for a Post-Pandemic World outlines a hopeful path out of our broken food system via regional networks of regeneratively produced meat.

In 2017, Ridge Shinn and Lynne Pledger went to market with Big Picture Beef, a company that partners with farmers across the Northeast to increase access to wholesale markets while promoting holistic grazing management techniques. The result? Increased health benefits for consumers, the environment, and livestock. This book compiles information from the fields of ecology, climate science, nutrition, and animal welfare, along with on-the-farm stories from Ridge’s travels as a consultant all over the world. It reveals that regenerative grazing can restore degraded farmland, protect against droughts and floods, increase biodiversity, combat climate change by reducing emissions and sequestering carbon, contribute to regional economic development, and produce nutrient-dense meat for consumers.

This book is for anyone wondering how our farmers and ranchers can raise cattle while also caring for the local and global environment. It includes a foreword by Gabe Brown, the bestselling author of Dirt to Soil.

©2022 Ridge Shinn and Lynn Pledger (P)2022 Chelsea Green
Ciencia

Lo que los oyentes dicen sobre Grass-Fed Beef for a Post-Pandemic World

Valoración media de los usuarios. Solo los usuarios que hayan escuchado el título pueden escribir reseñas.

Reseñas - Selecciona las pestañas a continuación para cambiar el origen de las reseñas.