Diseño de la portada del título From Barbycu to Barbecue

From Barbycu to Barbecue

The Untold History of an American Tradition

Muestra

Escúchalo ahora gratis con tu suscripción a Audible

Prueba gratis durante 30 días
Después de los 30 días, 9,99 €/mes. Cancela cuando quieras
Disfruta de forma ilimitada de este título y de una colección con 90.000 más.
Escucha cuando y donde quieras, incluso sin conexión
Sin compromiso. Cancela gratis cuando quieras.

From Barbycu to Barbecue

De: Joseph R. Haynes
Narrado por: Jonathan Yen
Prueba gratis durante 30 días

Después de los 30 días, 9,99 €/mes. Cancela cuando quieras.

Compra ahora por 15,99 €

Compra ahora por 15,99 €

Confirma la compra
Paga utilizando la tarjeta terminada en
Al confirmar tu compra, aceptas las Condiciones de Uso de Audible y nos autorizas a realizar el cobro mediante los métodos de pago por ti designados. Por favor revisa nuestra Política de Privacidad, Política de cookies y Aviso sobre anuncios basados en intereses
Cancelar

Acerca de este título

An award-winning barbecue cook boldly asserts that barbecuing is a unique American tradition that was not imported.

The origin story of barbecue is a popular topic with a ravenous audience, but commonly held understandings of barbecue are often plagued by half-truths and misconceptions. From Barbycu to Barbecue offers a fresh new look at the story of southern barbecuing. Award winning barbecue cook Joseph R. Haynes sets out to correct one of the most common barbecue myths, the "Caribbean Origins Theory," which holds that the original southern barbecuing technique was imported from the Caribbean to what is today the American South. Rather, Haynes argues, the southern whole carcass barbecuing technique that came to define the American tradition developed via direct and indirect collaboration between Native Americans, Europeans, and free and enslaved people of African descent during the seventeenth century. Haynes's barbycu-to-barbecue history analyzes historical sources throughout the Americas that show that the southern barbecuing technique is as unique to the United States as jerked hog is to Jamaica, and barbacoa is to Mexico. A recipe in each chapter provides a contemporary interpretation of a historical technique.

PLEASE NOTE: When you purchase this title, the accompanying PDF will be available in your Audible Library along with the audio.

©2023 Joseph R. Haynes (P)2023 Tantor
Cocina Gastronomía

Lo que los oyentes dicen sobre From Barbycu to Barbecue

Valoración media de los usuarios. Solo los usuarios que hayan escuchado el título pueden escribir reseñas.

Reseñas - Selecciona las pestañas a continuación para cambiar el origen de las reseñas.