Diseño de la portada del título Food Forensics

Food Forensics

The Hidden Toxins Lurking in Your Food and How You Can Avoid Them for Lifelong Health

Muestra

Escúchalo ahora gratis con tu suscripción a Audible

Prueba gratis durante 30 días
Después de los 30 días, 9,99 €/mes. Cancela cuando quieras
Disfruta de forma ilimitada de este título y de una colección con 90.000 más.
Escucha cuando y donde quieras, incluso sin conexión
Sin compromiso. Cancela gratis cuando quieras.

Food Forensics

De: Mike Adams
Narrado por: Roger Wayne
Prueba gratis durante 30 días

Después de los 30 días, 9,99 €/mes. Cancela cuando quieras.

Compra ahora por 20,99 €

Compra ahora por 20,99 €

Confirma la compra
Paga utilizando la tarjeta terminada en
Al confirmar tu compra, aceptas las Condiciones de Uso de Audible y nos autorizas a realizar el cobro mediante los métodos de pago por ti designados. Por favor revisa nuestra Política de Privacidad, Política de cookies y Aviso sobre anuncios basados en intereses
Cancelar

Acerca de este título

What’s really in your food?

Award-winning investigative journalist and clean-food activist Mike Adams, the “Health Ranger”, is founder and editor of Natural News, one of the top health news websites in the world, reaching millions of readers each month.

Now in Food Forensics, Adams meticulously tests groceries, fast foods, dietary supplements, spices, and protein powders for heavy metals and toxic elements that could be jeopardizing your health.

To conduct this extensive research, Adams built a state-of-the-art laboratory with cutting-edge scientific instruments. Publishing results of metal concentrations for more than 800 different foods, Food Forensics is doing the job the FDA refuses to do: testing off-the-shelf foods and sharing the findings so the public can make informed decisions about what they consume or avoid.

In Food Forensics, you’ll discover little-known truths about other toxic food ingredients such as polysorbate 80, MSG, sodium nitrite, pesticides, and weed killers such as glyphosate. Adams reveals stunning, never-before-reported details of heavy metals found in recycled human waste used on crops and in parks, and he explains how industrial pollution causes mercury, lead, and cadmium to end up in your favorite protein powders.

This audiobook will forever change your view of food safety, regulation, and manufacturing. When you know what’s really in your food, you can start making changes to protect yourself against serious diseases like cancer, all while maximizing your natural immune defenses against infection and disease.

PLEASE NOTE: When you purchase this title, the accompanying PDF will be available in your Audible Library along with the audio.

©2020 Mike Adams (P)2020 Blackstone Publishing
Ejercicio, dieta y nutrición Política y gobierno

Lo que los oyentes dicen sobre Food Forensics

Valoración media de los usuarios. Solo los usuarios que hayan escuchado el título pueden escribir reseñas.

Reseñas - Selecciona las pestañas a continuación para cambiar el origen de las reseñas.